Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@02:44:50 GMT

مقایسه باتری ایفون ۷ تقویت شده با ایفون ۷ پلاس تقویت شده

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۶۳۵۱۷

مقایسه باتری ایفون ۷ تقویت شده با ایفون ۷ پلاس تقویت شده

 

باتری‌های تقویت شده مدتی است که توجه کاربران آیفون را به خود جلب کرده‌اند. گروهی از کاربران استفاده از این باتری‌ها را شروع کرده‌اند و از طول عمر و شارژدهی بیشتر آن‌ها رضایت دارند؛ گروهی دیگر هم هنوز به آن‌ها اعتماد نکرده‌اند و تصور می‌کنند جایگزین کردن باتری‌های معمولی با باتری‌های تقویت شده به موبایلشان آسیب می‌رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مقاله درباره باتری ایفون ۷ تقویت شده و ایفون ۷ پلاس تقویت شده صحبت می‌‌کنیم.

باتری آیفون ۷ تقویت شده

ساختار فیزیکی باتری‌های تقویت شده آیفون ۷ مانند باتری‌های معمولی است و نوعی باتری لیتیوم یونی محسوب می‌شود. تفاوت آن‌ها با باتری‌های معمولی در جنس الکترولیت آن‌هاست، الکترولیت به کار رفته در باتری‌های تقویت شده از پودرهای نانو تشکیل شده اما الکترولیت باتری‌های معمولی یونی است.

کاتد باتری‌ها معمولا با استفاده از فلزاتی چون منگنز سدیم اکسید، کبالت لیتیوم اکسید یا فسفات آهن لیتیوم ساخته می‌شود. این کاتدها رسانایی بالایی دارند، اما با هربار شارژ دچار استهلاک می‌شوند. باتری ایفون ۷ تقویت شده یک لایه اضافی برای مخافظت از کاتدها دارد، در نتیجه طول عمر آن نیز بیشتر است.

باتری آیفون ۷ پلاس تقویت شده

باتری تقویت شده آیفون ۷ پلاس هم ساختاری مشابه باتری تقویت شده آیفون ۷ دارد. علت اصلی این شارژدهی بیشتر باتری‌های تقویت شده این است که ظرفیت بالاتری دارند. ساختار این باتری‌ها امکانات بیشتری در اختیار کاربران قرار می‌دهد. مهم‌ترین قابلیت‌ ‌آن‌ها شارژدهی بیشتر نسبت به باتری‌های معمولی است.

آیا باتری های تقویت شده به ایفون ۷ آسیب می‌رسانند؟

باتری‌های تقویت شده هم مانند باتری‌های معمولی به صورت اختصاصی برای ساختار گوشی‌های آیفون طراحی شده است. کارخانه‌های مختلفی مثل Z3 Super، KU Feng، Basu، Mark و PowerBear این نوع باتری‌ها را تولید می‌کنند. این برندها برای تولید باتری‌های اورجینال آیفون باید استانداردهای MFI را رعایت کنند؛ نشان استاندارد MFI نشان می‌دهد که یک باتری با سیستم ایفون ۷ سازگار است.

باتری‌های معمولی موجود در بازار ظرفیت لازم برای تأمین انرژی مورد نیاز آیفون ۷ و آیفون ۷ پلاس را ندارد، بنابراین می‌توانیم بگوییم این باتری‌ها هستند که به موبایل آسیب می‌رسانند. کاربران برای حفظ سلامت دستگاهشان باید به سراغ باتری‌های تقویت شده بروند.

نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشید، اصالت باتری است. باتری‌های معمولی و تقویت شده‌ای که توسط برندهای اورجینال تولید نشده باشند، به تلفن همراه آسیب می‌رسانند، زیرا اطلاعات مربوط به گوشی آیفون روی چیپ آن‌ها ذخیره نشده.

تنها راه برای تشخیص باتری اصل از باتری تقلبی، استفاده از دستگاه تست باتری است. از آنجایی که کاربران معمولی به این دستگاه‌ها دسترسی ندارند، می‌توانند مجموعه معتبری برای خرید باتری آیفون ۷ یا آیفون ۷ پلاس تقویت شده پیدا کنند. مجموعه آی‌باتری محصولات خود را از تأمین‌کننده‌های معتبر تهیه می‌کند و با دستگاه‌های تست باتری از اصالت آن‌ها مطمئن می‌شود. خرید از این مجموعه بهترین راه برای اطمینان از اصالت محصول است.

مزایای استفاده از باتری های تقویت شده برای آیفون

باتری ایفون ۷ تقویت شده و باتری ایفون ۷ پلاس، مدت زمان بیشتری شارژ نگه می‌دارند. بنابراین  نیازی ندارید که روزانه چند بار موبایلتان را شارژ کنید؛ این باتری‌ها انرژی مورد نیاز برای کار کردن طولانی مدت را هم فراهم می‌کنند و می‌توانید اطمینان داشته باشید که با مشکل کمبود شارژ مواجه نمی‌شوید.

طول عمر این باتری‌ها نسبت به باتری معمولی بیشتر است. این موضوع به تفاوت‌های جزئی که در ساختار لیتیوم یونی آن‌ها وجود دارد، برمی‌گردد. این تفاوت‌های ساختاری همچنین احتمال خرابی باتری را کم می‌کند. البته این بدان معنا نیست که باتری‌های تقویت شده نیازی به مراقبت ندارند، منظور این است که اگر در شرایط درست نگهداری شوند، تا مدت‌ها کاربردی خواهند بود و نیازی به تعویض آن‌ها وجود نخواهد داشت.

میزان شارژدهی باتری‌های تقویت شده هم نسبت به باتری‌های معمولی بیشتر است. سل‌های باتری تقویت شده آیفون ۷ پلاس و آیفون ۷ نسبت به باتری‌های معمولی فشرده‌تر هستند؛ این تفاوت منجر به افزایش چگالی باتری و افزایش ظرفیت آن می‌شود.

معایب باتری تقویت شده چیست؟

تنها نقطه ضعف باتری تقویت شده نسبت به باتری معمولی، قیمت آن است. عملکرد بهتر باتری‌های تقویت شده باعث می‌شود قیمت آن‌ها تا حدی با باتری‌های معمولی متفاوت باشد. البته این تفاوت قیمت به اندازه‌ای نیست که کاربران ترجیح بدهند باتری‌های معمولی خریداری کنند.

بخشی از هزینه باتری به گارانتی معتبر آن برمی‌گردد. برخی از افراد برای پرداخت هزینه کم‌تر، باتری‌‌های بدون گارانتی را انتخاب می‌کنند. با خرید از یک مجموعه معتبر می‌توانید به اصالت محصول اطمینان داشته باشید، اما فراموش نکنید که حتی در کارخانه‌های معتبر هم احتمال خطا در خط تولید وجود دارد. بنابراین ممکن است باتری که شما خریده‌اید، مشکل داشته باشد و اگر از گارانتی استفاده نکنید، امکان تعویض رایگان آن را نخواهید داشت. خرید محصولات آیفون بدون گارانتی ریسک بزرگی است. اختلاف قیمتی که گارانتی درهزینه باتری تقویت شده ایجاد می‌کند، به اندازه‌ای زیاد نیست که این ریسک ارزشش را داشته باشد.

کلام آخر

در این مقاله توضیحاتی درباره باتری تقویت شده آیفون ۷ و آیفون ۷ پلاس ارائه دادیم خوشبختانه این باتری‌ها برای مدل‌های مختلف آیفون تولید و به بازار عرضه شده‌اند و کاربران را از باتری‌های قدیمی معمولی خلاص کرده‌اند. با خرید این محصولات دیگر نیازی نیست سالانه یک یا دو باتری تعویض کنید و می‌توانید با یکبار خرید، مدت زیادی با تلفن همراهتان کار کنید، بدون اینکه مشکلی در خالی شدن باتری یا شارژ نشدن آن داشته باشید.

مجموعه آی باتری iphone-battery.ir به صورت تخصصی در زمینه عرضه لوازم جانبی آیفون فعالیت می‌کند و عرضه کننده مستقیم این لوازم در ایران است. این مجموعه امکان خرید اینترنتی برای کاربران سراسر کشور را نیز فراهم کرده و محصولات را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به دست آن‌ها می‌رساند. برای ثبت سفارش از طریق لینک وارد سایت شوید و فرایند خرید محصول مورد نیاز خود را تکمیل کنید.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: باتری ایفون ۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۳۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) مقایسه بمب افکن چینی Xi’an H-۲۰ و B-۲۱ آمریکایی؛ کدام بهتر است؟

با داغ شدن رقابت بزرگ قدرت، ایالات متحده و چین در حال توسعه نسل بعدی بمب افکن‌های استراتژیک پنهانکار خود هستند. B-۲۱ Raider آمریکایی در حال توسعه با بودجه‌ای قابل توجه است و اکنون وارد مرحله تولید با نرخ پایین شده است. در عین حال، شایعاتی در مورد بمب افکن جدید چین با نام Xi’an H-۲۰ وجود دارد که ظاهراً به زودی رونمایی خواهد شد. با این بمب افکن جدید، چینی‌ها امیدوارند سلطه ایالات متحده در عرصه بمب افکن‌های پنهانکار را به چالش بکشند. اما کدام بهتر است؟ B-۲۱ یا H-۲۰؟

به گزارش روزیاتو، جنگ سرد در سال ۱۹۹۰ به پایان رسید و ایالات متحده به عنوان تنها ابرقدرت در جهان باقی ماند. پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، بسیاری از برنامه‌های نظامی پرهزینه از نظر ابعاد کاهش یافته یا لغو شدند. در حالی که روسیه تنها سایه‌ای از آنچه اتحاد جماهیر شوروی بود به نظر می‌رسد، چین به سرعت در حال توسعه نظامی و تکنولوژیکی بوده است.

بار دیگر، جهان وارد عصر رقابت قدرت‌های بزرگ شده است و ایالات متحده دیگر نمی‌تواند مطمئن باشد که در آینده نیز مانند گذشته از سلطه خود برخوردار خواهد بود.

B-۲۱ Raider آمریکایی

به نظر می‌رسد B-۲۱ Raider آمریکایی در توسعه خود از Xi’an H-۲۰ جلوتر است. B-۲۱ Raider اولین بار در ۱۰ نوامبر ۲۰۲۳ به پرواز درآمد و اکنون در مرحله تولید اولیه با نرخ پایین قرار دارد. نیروی هوایی ایالات متحده انتظار دارد که این بمب افکن پنهانکار تا سال ۲۰۲۷ – فقط حدود ۳ سال آینده – وارد خدمت رسمی و گسترده شود. به گفته نیروی هوایی ایالات متحده، B-۲۱ Raider یک بمب افکن تهاجمی پنهانکار با قابلیت نفوذ دوگانه خواهد بود که قادر به حمل مهمات متعارف و هسته‌ای خواهد بود. B-۲۱ ستون فقرات نیرو‌های بمب افکن آینده نیروی هوایی را تشکیل خواهد داد که شامل B-۲۱‌ها و B-۵۲‌ها می‌شود.

یکی از نکات قابل توجه این است که B-۲۱ Raider اولین بمب افکن پنهانکار آمریکایی نیست. آمریکا سال هاست که بمب افکن‌های پنهانکار دیگری از جمله B-۲ Spirit و F-۱۱۷ Nighthawk می‌سازد. این بدان معناست که صنعت تولید بمب افکن پنهانکار ایالات متحده تجربه بالایی داشته و می‌تواند بر اساس مهارت‌ها و پایگاه دانش خود، نمونه‌های بهتری نیز بسازد.

Xi’an H-۲۰ چینی

بمب افکن Xi’an H-۲۰ اولین بمب افکن پنهانکار در نوع خود در چین است. چین برای اولین بار در سال ۲۰۱۶ اعلام کرد که این بمب افکن را توسعه می‌دهد و از آن زمان تاکنون، این پروژه کاملاً سری پیش رفته است. نیوزویک به نقل از یک مقام چینی در مارس ۲۰۲۴ گفت که این بمب افکن “به زودی” رونمایی خواهد شد. این مقام همچنین اظهار داشت که دیگر چالش بزرگی برای توسعه بمب افکن چینی باقی نمانده است.

در حال حاضر، تنها بمب افکن استراتژیک در خدمت چین، جت بمب افکن دو موتوره Xi’an H-۶ است. این بمب افکن یک نسخه کپی ساخته شده با مجوز از روی توپولف Tu-۱۶ ساخت شوروی است که اولین پرواز خود را در سال ۱۹۵۲ انجام داده و اولین بار در سال ۱۹۵۸ به چین تحویل داده شد. اعتقاد بر این است که چین حدود ۲۳۱ فروند از این هواپیما‌ها را در خدمت دارد، هواپیما‌هایی که به شدت بازطراحی و مدرن شده اند. صرف نظر از قابلیت‌های واقعی H-۲۰ جدید، این هواپیما احتمالاً یک جهش قابل توجه نسبت به H-۶ قدیمی خواهد بود.

مقامات آمریکایی نگران نیستند

ما اکنون به این تغییرات نیاز داریم. ما برای بهینه سازی مجدد نیرو‌های خود برای مقابله با چالش‌های استراتژیک در زمان رقابت قدرت‌های بزرگ وقت نداریم. ~ فرانک کندال، وزیر نیروی هوایی

بدون دسترسی به اطلاعات طبقه بندی شده، ارائه بینش زیادی در مورد اینکه کدام بهتر یا توانمندتر است غیرممکن است. بسیاری از آنچه در مورد H-۲۰ نوشته شده است حدس و گمان است. با این حال می‌توان به مواردی اشاره کرد.

مقامات ایالات متحده نسبت به بمب افکن چینی H-۲۰ چندان نگران به نظر نمی‌رسند. یکی از مقامات اطلاعاتی وزارت دفاع که به شرط ناشناس ماندن با خبرنگاران صحبت می‌کرد، به گزارش Defence One گفته است: «موضوع H-۲۰ این است که وقتی واقعاً به طراحی این سیستم نگاه می‌کنید، احتمالاً به خوبی پلتفرم‌ها [با پنهانکاری بیشتر]، به‌ویژه پلتفرم‌های پیشرفته‌تری که در حال توسعه دادنشان هستیم، نیست. آن‌ها با چالش‌های طراحی مهندسی زیادی مواجه شده‌اند، از این نظر که چگونه می‌توانید عملکرد سیستم را به روشی مشابه با B-۲ یا B-۲۱ انجام دهید.»

این مقام آمریکایی همچنین در مورد ادعای چینی‌ها مبنی بر اینکه بمب افکن آن‌ها به زودی وارد بازار می‌شود، تردید داشته و گفته است که احتمالاً این موضوع سال‌ها طول خواهد کشید. این مقام مسئول تصریح کرده که حتی اگر این بمب افکن رونمایی شود، به این معنا نیست که «نوع قابلیتی که آن‌ها نیاز دارند یا مقداری که نیاز دارند» را داشته باشد.

با این حال، باید توجه داشت که چین در حال توسعه سریع در زمینه نظامی بوده و به سرعت در حال مدرن شدن است. همچنین، “به خوبی نسخه آمریکایی نبودن” به این معنی نیست که بمب افکن چینی مرگبار یا یک تهدید مهم نیست. هر روزه تعداد بیشتری از سیستم‌های قدیمی ساخت شوروی و تحت لیسانس شوروی، با سیستم‌های بومی جایگزین می‌شوند. حتی اگر این سیستم‌ها مطابق با توانایی‌های همتایان غربی خود نباشند، شکاف بین این دو احتمالاً با گذشت زمان کم خواهد شد.

روسیه نیز در حال توسعه بمب افکن پنهانکار خود است – توپولف PAK DA، اما چین بیش از پیش از اتکا به روسیه و تکنولوژی این کشور مستقل می‌شود. چین اکنون از نظر فناوری از روسیه پیشی گرفته است.

دیگر خبرها

  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • (تصاویر) مقایسه بمب افکن چینی Xi’an H-۲۰ و B-۲۱ آمریکایی؛ کدام بهتر است؟
  • خودروی جدید نیسان؛ کوچک، مانورپذیر و ساکت!
  • تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی
  • تبلت جدید HTC باتری بزرگ و اندروید ۱۴ دارد
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1403
  • (ویدیو) مقایسه پراید با خودروهای آمریکایی توسط یک افغانستانی
  • پرچمدار ویوو با باتری غول‌پیکر معرفی شد/ عکس
  • رزرو بلیط هواپیما و مقایسه قیمت با سفرمارکت