Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، تابستان امسال به خصوص در ماه پایانی، زمان بسیار خوبی برای طرفداران تلفن‌های هوشمند بود، هر سه شرکت بزرگ دنیای گوشی‌های هوشمند در اواخر تابستان از پرچمداران جدید خود رونمایی کردند تا بازار رقابت این سه شرکت، بیش از پیش داغ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت سامسونگ پس از ۱۰ سال عرضه سری گلکسی نوت، در ماه گذشته از مدل گلکسی نوت ۱۰ و نوت ۱۰ پلاس رونمایی کرد، فناوری‌های جدید، طراحی چشم‌نواز و مجموعه‌ای از قابلیت‌های جذاب، ماهیت پرچمداران جدید سامسونگ بود، پس از آن این اپل بود که سری متفاوت آیفون ۱۱ را برای طرفداران خود معرفی کند، این شرکت برای مدل‌های آیفون ۱۱ طراحی متفاوتی در نظر گرفته بود و بسیاری از قابلیت‌های آیفون ۱۱ و آیفون ۱۱ مکس برای اولین بار در پرچمداران اپل دیده می‌شدو همین مورد، اهمیت این مدل‌ها را افزایش می‌داد. در روز‌های پایانی تابستان نیز شرکت هوآوی از سری میت ۳۰ رونمایی کرد، پرچمداران جدید هوآوی برای اولین بار بدون نسخه اصلی اندروید و نرم‌افزار‌های گوگل عرضه می‌شوند و شاید این بزرگ‌ترین نکته مراسم معرفی پرچمداران جدید هوآوی بود، اما در هر صورت سری میت ۳۰ نیز با دوربین فوق‌العاده و سخت افزار عالی، آماده رقابت با غول‌های بازار است.

در ادامه بالاترین و گران‌ترین نسخه پرچمدارن جدید سه شرکت سامسونگ، اپل و هوآوی را مقایسه خواهیم کرد، این مدل‌ها شامل گلکسی نوت ۱۰ پلاس، آیفون ۱۱ پرو مکس و هوآوی میت ۳۰ پرو می‌شود، با ما همراه باشید:

مقایسه در بخش طراحی

در بخش طراحی هر سه مدل نسبت به نسخه‌های سال گذشته خود پیشرفت‌های قابل توجهی داشتند، نوت ۱۰ با قاب فلزی، شیشه‌ای خود در پشت و رنگ‌های شاد یکی از براق‌ترین و متنوع‌ترین طراحی‌های پرچمداران سامسونگ را دارد، در این مدل مستطیلی نمایشگر با گوشه‌های تیز، حاشیه بسیار باریک و دوربین سلفی در حفره میانی بالای صفحه، بیش از هر چیزی جلب توجه می‌کند، از طرفی آیفون از جلو طراحی مانند پرچمداران سال گذشته اپل دارد، اما در قسمت پشت و دوربین سه‌تایی با ماژول سه‌گانه، جایی است که تفاوت‌های سری جدید اپل نمایان می‌شود، اما میت ۳۰ پرو هوآوی تغییرات بیشتری داشته، این مدل از نمایشگر خمیده با درصد خمیدگی بیشتری در گوشه‌ها قاب استفاده کرده و به همین واسطه تمامی دکمه‌های فیزکی گوشی حرف‌شده‌اند، همچنین در پشت ماژول دایره‌ای شکل دوربین چهارگانه این مدل طراحی کاملا جدید و متفاوتی دارد که وجه تمایز‌های این مدل نسبت به میت ۲۰ پرو هوآوی را افزایش می‌دهد.

در میان این سه پرچمدار نوت ۱۰ پلاس طول و آیفون ۱۱ پرو مکس پهنای بیشتری دارد. سامسونگ و هوآوی از شیشه و آلومینیوم در طراحی مدل‌های برتر خود استفاده کردند، اما اپل از شیشه و استیل بهره برده است. هر سه مدل گواهی مقاومت در برابر آب و غبار IP۶۸ را دریافت کرده‌اند، اما یک ویژگی مهم گلکسی نوت ۱۰ پلاس، وجود قلم S Pen است که تفاوتی بزرگ در نوع عملکرد‌های گوشی را رقم می‌زند.

مقایسه در بخش صفحه نمایش

سامسونگ گلکسی نوت ۱۰ پلاس با وجود نمایشگر ۶.۸ اینچی یک فبلت بسیار بزرگ را به بازار ارائه داده که تنها چند دهم اینچ برای تبدیل شدن به تبلت نیاز دارد، این مدل از پنل بسیار با کیفیت داینامیک آمولد استفاده می‌کند که با ارائه تصاویر زنده و شاداب، بهترین نمایشگر در میان سه مدل مورد نظر است، نسبت صفحه به حاشیه ۹۱ درصد مقدار بسیار بالای است، اما در میان این سه مدل برترین نسبت محسوب نمی‌شود، ویژگی‌هایی مانند HDR۱۰ پلاس و Always-on display از نکات برتر نمایشگر پرچمدار سامسونگ است.

هوآوی میت ۳۰ پرو بعد از سامسونگ بزرگترین صفحه نمایش را دارد، این مدل از نمایشگر اولد ۶.۵۳ اینچی بهره می‌برد که از نظر کیفیت کمی از دو مدل دیگر ضعیف‌تر است، استفاده از نمایشگر معمولی، یکی از راه‌های پایین آوردن قیمت در محصولات هوآوی محسوب می‌شود، اما میت ۳۰ پرو دارای نسبت فوق‌العاده ۹۴.۱ درصد است، در واقع تنها دو سمت بالا و پایین گوشی دارای حاشیه بسیار باریکی هستند و دو سمت چپ و راست با نمایشگر خمیده و بدون حاشیه طراحی شده است. اما اپل در آیفون ۱۱ پرو مکس ار نمایشپر سوپر رتینا XDR اولد استفاده کرده که کیفیت بسیار بالای دارد، این صفحه نمایش ۶.۵ اینچی، آیفون ۱۱ را خوش‌دست‌تر از دو مدل دیگر می‌کند،‌ای مدل دارای نسبت صفحه ۸۳ درصدی است که نشان می‌دهد اپل پس از آیفون ایکس، خیلی به دنبال کم‌کردن حاشیه گوشی‌های خود نبوده است. قابلیت‌های دالبی ویژن و حساسیت تاچ ۱۲۰ هرتزی از مهم‌ترین ویژگی‌های این پرچمدار هستند.

مقایسه در بخش سخت افزار

پردازنده هر سه پرچمدار مورد نظر توسط خودشرکت سازنده تولید شده است، سامسونگ برای نوت ۱۰ پلاس از تراشه Exynos ۹۸۲۵، آیفون از A۱۳ و هوآوی از Kirin ۹۹۰ استفاده کرده‌اند، از نظر قدرت با اطمینان می‌توان گفت تراشه A۱۳ اپل وضعیت به مراتب بهتری دارد و پس از آن Exynos ۹۸۲۵ سامسونگ و Kirin ۹۹۰ تقریبا در یک سطح قرار می‌گیرند، نوت ۱۰ پلاس سامسونگ از بیشتری مقدار حافظه رم موجود یعنی رم ۱۲ گیگابایت بهره می‌برد، در کنار آن حافظه‌های ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی نیز بالاترین مقدرا حافظه‌های قابل پیشنهاد هستند، البته این مدل از کارت حافظه تا ۱ ترابایت را نیز پشتیبانی می‌کند. پرچمدار اپل تنها ۴ گیگابایت حافظه رم نیاز دارد که با مقدار حافظه‌های داخلی ۶۴، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت، نسخه‌های متفاوت آیفون ۱۱ پرومکس را تشکیل می‌دهند. البته آیفون با همین ۴ گیگابایت حافظه رم می‌تواند عملکردی با ثبات‌تر از دیگر پرچمداران بازار را ارائه دهد، در آخر هوآوی میت ۳۰ پرو دارای ۸ گیگابایت حافظه رم در کنار ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی است. اندروید ۹ برای سامسونگ، نسخه متن باز اندروید ۱۰ برای هوآوی و iOS۱۳ برای پرچمدار اپل نیز سیستم عامل‌های این سه مدل هستند.

مقایسه بخش دوربین

اظهار نظر در مورد کیفیت دوربین این سه مدل در حال حاشر کمی سخت است، زیرا هنوز بررسی‌های تخصصی پرچمدار آیفون و هوآوی منتشر نشده است، اما سامسونگ که کمی زودتر معرفی شد، توانست به اقتدار لقب بهترین دوربین بازار را به خود اختصاص دهد، سامسونگ نوت ۱۰ پلاس دارای دوربین چهارگانه با سنسور‌های ۱۲ مگاپیکسلی عریض، ۱۲ مگاپیکسل تله‌فوتو، ۱۶ مگاپیکسل بسیار عریض و TOD ۳D است، با این سنسورها، تصاویر این گوشی کمترین نویز، بهترین رنگبندی و بالاترین کیفیت را ارائه می‌دهد، استفاده از هوش مصنوعی نیز تاثیر بسیار زیادی برروی افزایش کیفیت دوربین پرچمدار سامسونگ گذاشته است.

از طرفی هوآوی همواره بر کیفیت دوربین مدل‌های خود ادعا داشته و به نظر می‌رسد در پرچمدار جدید خود نیز یکی از بهترین دورین‌های بازار را ارائه دهد و حتی شاید لقب سامسونگ نوت ۱۰ پلاس را نیز تصاحب کند، میت ۳۰ پرو نیز از دوربین چهارگانه با سنسور‌های ۴۰ مگاپیکسل عریض، ۸ مگاپیکسل تله‌فوتو، ۴۰ مگاپیکسل بسیار عریض و TOD ۳D بهره می‌برد. اما اپل برای اولین بار در مدل‌های خود از دوربین سه‌گانه استفاده کرده که به سنسور‌های ۱۲ مگاپیکسلی عریض، تله‌فوتو و بسیار عریض مجهز شده است.

اما در بخش سلفی نوت ۱۰ پلاس سامسونگ دارای دوربین ۱۰ مگاپیکسلی عریض بوده که کیفیت مطلوبی دارد و با HDR دوگانه، ویدیو‌های ۲۱۶۰ با ۶۰ فریم بر ثانیه را ضبط می‌کند. هوآوی و اپل هر دو در پرچمداران خود ار دوربین سلفی دوگانه استفاده کرده‌اند، میت ۳۰ پرو دارای یک سنسور ۳۲ مگاپیکسلی عریض و یک سنسور TOF ۳D برای ثبت هر‌چه بهتر تصاویر پرتره سلفی است. آیفون ۱۱ پرو مکس نیز از دو سنسور ۱۲ مگاپیکسلی و TOF ۳D در قسمت سلفی استفاده می‌کند که مانند دوربین‌های اصلی قابلیت ضبط ویدیو ۲۱۶۰ پیکسلی با نرخ ۲۴/۳۰/۶۰ فریم بر ثانیه را دارد.

بیشتر بخوانید:  بررسی اندروید ۱۰؛ با ویژگی‌ها و قابلیت‌های جدیدترین نسخه اندروید آشنا شوید

دیگر ویژگی‌ها

نوت ۱۰ پلاس دارای یک باتری ۴ هزار و ۳۰۰ میلی‌آمپر ساعتی با شارژ سریع ۴۵ واتی است، این باتری از شارژ Qi ۱۵ واتی نیز پشتیبانی می‌کند، هوآوی برای میت ۳۰ پرو از باتری حجیم ۴ هزار و ۵۰۰ میلی‌آمپر‌ساعتی استفاده کرده که با شارژ سریع ۴۰ واتی به سرعت شارژ می‌شود، همچنین شارژ وایرلس ۲۷ واتی نیز دیگر ویژگی باتری این مدل است، آیفون ۱۱ پرو دارای ۳ هزار ۹۶۹ میلی‌آمپر‌ساعتی است که نسبت به باتری‌های پرچمداران قدیمی اپل بهبود فراوانی یافته و طبق ادعای این شرکت تا ۵ ساعت بیشتر شارژ نگه می‌دارد، همچنین برای اولین بار از فناوری شارژ سریع در پرچمداران آیفون استفاده شده، این مدل دارای شارژ سریع ۱۸ واتی است.

حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر برای پرچمداران سامسونگ و هوآوی و Face ID برای پرچمداران هوآوی و اپل در نظر گرفته شده است. نوت ۱۰ پلاس از سامسونگ DeX (اتصال آسان به دسکتاپ)، دستیار هوشمند بیکسپی و قلم S Pen با ویزگی‌های بی‌شمار بهره می‌برد، از طرفی میت ۳۰ پرو هوآوی دارای طراحی بدون دکمه و آیفون ۱۱ پرو مکس دارای دستیار هوشمند سیری است.

مقایسه قیمت

سامسونگ گلکسی نوت ۱۰ پلاس دارای قیمت حدود ۱۱۰۰ یورو است که برای این مدل قابل پیش‌بینی بود، اما نکته جالب قیمت هوآوی میت ۳۰ پرو است که آن هم نیز حدود ۱۱۰۰ یورو قیمت دارد، با این وجود رکورد قیمت پرچمداران این شرکت زده شده و از حدود ۸۰۰ یورو به بیش از هزار یورو رسیده، با این وجود اختلاف قیمتی پرچمداران این شرکت با پرچمداران سامسونگ به حداقل رسیده است. اما اپل باز هم قیمتی بالاتر از تمامی پرچمداران بازار برای مدل خود پیشنهاد می‌دهد، آیفون ۱۱ پرو مکس دارای قیمتی حدود ۱۲۵۰ یورو است که مانند همیشه این محصول را در رده تولیدات لاکچری قرار می‌دهد.

گزارش از عبدالله مطیع

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری تلفن هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۷۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق(ع)‌ پرچمدار ترویج معارف شیعه و مبارزه با تحریف دین بود

ایسنا/اصفهان یک کارشناس مسائل دینی گفت: تبلیغ امامت و تبیین این مسئله به‌عنوان یکی از اصول اساسی دین اسلام، بیان احکام دین به روش فقه شیعه، تفسیر قرآن به روال بینش شیعی و وجود تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک و سیاسی، از نکات برجستۀ زندگی امام صادق(ع) بود.

حجت‌الاسلام محمدرضا احمدی، در گفت‌وگو با ایسنا و با اشاره به اینکه چند ویژگی در سیره و شخصیت امام صادق(ع) بارز و واضح است، اظهار کرد: مبارزه، علم و دانش و راه‌اندازی تشکیلات، سه عنصر بارز در سیره امام صادق(ع) بود که از این بین تنها درباره علم و دانش امام صحبت شده که البته درباره ویژگی علم و دانش ایشان باید توجه داشت که جمع علمی امام صادق(ع) و زمینه آموزشی که ایشان فراهم کرده بود، در تاریخ زندگی ائمه(ع) بی‌نظیر بود. همه اصول و مفاهیم اصیل اسلامی که طی سال‌ها تحریف‌شده‌ بود توسط این امام بزرگوار به شکل صحیح و درست بیان شد.

او ادامه داد: ویژگی دیگر امام صادق(ع) که کمتر درباره آن صحبت شده، مبارزات ایشان بود. امام صادق(ع) مشغول یک مبارزۀ دامنه‌دار و پیگیر برای روی کار آوردن حکومت علوی بود. اما سومین ویژگی در سیره امام صادق(ع) راه‌اندازی تشکیلات توسط ایشان بود؛ به این معنا که این حضرت، مجموعه عظیمی از مردم را که حامی، علاقه‌مند و معتقد به حکومت علوی و امامت امام صادق بودند را از سراسر دنیای اسلام گرد آورده بودند. وکلا و نمایندگان ایشان در سراسر دنیای اسلام آن زمان از شمال آفریقا تا مدیترانه و ایران آن زمان حضور داشتند تا از یک‌سو موارد و دستورات مورد نیاز را از امام به مردم برسانند و از سوی دیگر برای سوالات، شبهات و مسائل دینی خود به آنها مراجعه کنند.

این کارشناس مسائل دینی با بیان اینکه امام صادق(ع) با راه‌اندازی چنین تشکیلاتی ۱۸ سال با حکومت بنی امیه مبارزه کردند، گفت: در زمانی که پیروزی بر بنی‌امیه قطعی بود، بنی عباس به‌عنوان یک جریان مذهبی‌نما و فرصت‌طلب آمدند و میدان را گرفتند. درواقع حکومت بنی عباس با شعارهای اهل‌بیت(ع) روی کار آمدند یعنی در ظاهر، آل علی و عمل‌شان بنی امیه بود؛ به همین دلیل امام صادق(ع) در زمان حکومت بنی امیه مبارزه را صریح و بدون پرده‌پوشی انجام می‌دادند، چراکه حاکمان بنی امیه آنقدر سرگرم بودند که فرصتِ آمدن سراغ این امام بزرگوار را نداشتند، درحالی‌که بنی عباس یک حکومت پر از تزویر، نیرنگ و در عین حال زیرک بود. حکومت بنی عباس بود که انقلابی که امام صادق(ع) ایجاد کرده بودند را منحرف کرد، به‌طوری‌که تا ۳۰ سال بعد، مردمِ نواحی دوردستِ اسلام فکر می‌کردند این حکومت، آل علی است و خبر از غاصب بودن آنها نداشتند.

احمدی اضافه کرد: در واقع امام صادق(ع) دو دوره را در زندگی خود طی می‌کنند؛ دوره اول از سال ۱۱۴ تا خلافت منصور که دوران آسایش و گشایش اهل‌بیت(ع) است و دوره دوم دوره از خلافت منصور تا شهادت امام صادق(ع) که دوران سختی  ایشان است.

او با اشاره به اینکه چند نقطه و کار برجسته در زندگی امام صادق(ع) وجود دارد، در توضیح آن چنین بیان کرد: تبلیغ امامت و تبیین این مسئله به‌عنوان یکی از اصول اساسی دین اسلام، بیان احکام دین به روش فقه شیعه، تفسیر قرآن به روال بینش شیعی و وجود تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک و سیاسی، اقدامات برجستۀ این امام بزرگوار بود. امام صادق(ع) همچون سایر ائمه(ع)، نقطه مهم تبلیغ خود را بر مسئله امامت استوار کرده بودند و در این زمینه روایات زیادی از ایشان نقل شده است.

این کارشناس مسائل دینی با بیان اینکه تبلیغ احکام دین به روش شیعه در سیره امام صادق(ع) پررنگ‌تر از سایر ائمه است و به همین دلیل فقه شیعی را «فقه جعفری» نامیده‌اند، گفت: فقه اسلامی از سال‌های اولیه به دو جریان کلی تقسیم شد؛ یکی جریان فقه وابسته به دستگاه‌های حکومت که اغلب حقیقت و اصول دینی را بنا به مصلحت و خواست دستگاه‌های سیاسی تحریف می‌کردند. بنابراین رویارویی فقه جعفری در برابر فُقهای رسمی نه تنها یک اختلاف عقیده ساده، بلکه از یک‌سو صلاحیت نداشتن حکومت برای در دست داشتن زمامداری و از سوی دیگر  موارد تحریف اصول دین را عیان می‌کرد.

احمدی افزود: امام صادق(ع) در دوره خود بیشترین تعداد شاگردان را در زمینه فقه اسلامی به روش شیعی پرورش دادند و کمک‌تشکیلات عظیمی که قبلا بیان شد را به سراسر عالم اسلام برای پاسخگویی به مردم فرستادند، که این موضوع در گسترش اسلام شیعی و رفع شبهات و اقدامات دستگاه‌های حاکم تأثیر زیادی داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شیخ صدوق بیش از هزار سال پرچمدار مکتب امام صادق(ع) و سایر اهل بیت(ع) بوده است
  • سلفی جدید بهرام رادان همه را متعجب کرد
  • امام صادق(ع)‌ پرچمدار ترویج معارف شیعه و مبارزه با تحریف دین بود
  • حجاج ایرانی باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند
  • پوکو F6 پرو بار دیگر رؤیت شد؛ این بار با پردازنده پرچمدار و ۱۶ گیگابایت رم
  • فراخوان سومین جشنواره پرچمداران انقلاب اسلامی در لرستان
  • برگزاری سومین جشنواره ملی پرچمداران انقلاب اسلامی در استان
  • (ویدیو) مقایسه پراید با خودروهای آمریکایی توسط یک افغانستانی
  • رندرهای گوشی سامسونگ گلکسی F55 5G منتشر شد
  • قالیباف: آموزش و پرورش پرچمدار تحول در کشور است